Your browser is not supported anymore.

We suggest changing from Internet Explorer to another option. The Internet Explorer browser is no longer supported by Microsoft. Please install or upgrade one of the browsers below.

Epiroc Baumassa

Epiroc esittelee Baumassa tukun innovatiivisia tuotteita ja palveluita: päivityksiä ja tuoteuutuuksia, jotka auttavat asiakkaitamme kohtaamaan tulevaisuuden vaatimukset ja säästämään samalla aikaa ja rahaa.
  • Date April 8, 2019 - April 14, 2019
  • Location München
  • Country Germany
  • Booth FS 1208/1

Epiroc Baumassa

Epiroc esittelee Baumassa tukun innovatiivisia tuotteita ja palveluita: päivityksiä ja tuoteuutuuksia, jotka auttavat asiakkaitamme kohtaamaan tulevaisuuden vaatimukset ja säästämään samalla aikaa ja rahaa.

"“Epiroc perustettiin vuonna 2018 kaivos- ja louhintatekniikan irtautuessa Atlas Copcosta. 145-vuotta vanhana startup-yrityksenä meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tuoda alalle uusia, raikkaita ajatuksia. Baumassa meillä on erinomainen mahdollisuus tavata infrarakentamisen asiakkaitamme ja esitellä vahvaa tuotevalikoimaamme.”"

Helena Hedblom, Senior Executive Vice President Mining and Infrastructure

Purku, kierrätys ja louhinta Epirocin hydraulisilla lisälaitteilla

Pulverointileuat yhdistelmäleikkuriin
Epiroc esittelee Baumassa pulverointileuat CC 3100 -yhdistelmäleikkuriin. Myöhemmin tänä vuonna leuat tulevat saataville myös muihin leikkurimalleihin. Pulverointileuat lisäävät yhdistelmäleikkurin käyttömahdollisuuksia. Epirocin CAPS-kytkentäjärjestelmän avulla eri leukatyyppien vaihto sujuu helposti. Lanseerauksen jälkeen leikkureihin on saatavana kolme eri leukatyyppiä: yleisleuat (U), teräsleuat (S) ja pulverointileuat (P).

Uudet CC 1600 -yhdistelmäleikkurit
Uudet CC 1600 -yhdistelmäleikkurit on suunniteltu 13–23 tonnin alustakoneille. Vakaassa rungossa on kaksi väkivahvaa hydraulista sylinteriä ja integroidut liikenopeusventtiilit, joiden avulla leuat sulkeutuvat nopeasti ja polttoaineen kulutus on entistä vähäisempää. Leukojen sulkuvoima pysyy suurena myös niiden ollessa melkein kiinni. Toisistaan riippumattomasti liikkuvien leukojen avulla myös epätasaisten betoniseinien purku sujuu hallitusti riippumatta siitä, kumpi leuka osuu seinään ensin.

Päivitetty purku- & lajittelukahmarisarja
Päivittämällä MG-purku- ja lajittelukahmarisarjaamme entistä jykevämpään suuntaan pystymme vastaamaan paremmin asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin koskien kovempia työmaaolosuhteita sekä kahmareiden laajempaa käytettävyyttä päivittäisissä töissä. MG 1000 on esillä Baumassa ja koko sarja korvataan asteittain tämän vuoden aikana. Uudet kahmarit ovat entistä paremmin räätälöitävissä ja ne voidaan tilata pyöritysyksikön kanssa tai ilman sitä, mikä mahdollistaa niiden käytön kauhanpyörittäjien kanssa.

Uusinta uutta pengerlouhinnassa ja maanalaisessa louhinnassa

"“Älykkäiden louhintaratkaisujen kehittäminen ja asiakkaidemme pitäminen kehityksen kärjessä on toimintamme ydintä. Teemme jatkuvasti työtä digitaalisen automaation, yhteiskäytettävyyden, ja niihin liittyvien tuotteiden ja integroitujen järjestelmien parissa ja kehitämme älykkäitä ja laadukkaita ratkaisuja, jotka lisäävät turvallisuutta ja tuottavuutta. Läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden alan toimijoiden kanssa tuomme ideat oikeisiin tuotteisiin ja esittelemme viimeisimmät niistä Baumassa.”"

Helena Hedblom, Senior Executive Vice President Mining and Infrastructure
Lisää laitteidesi tehokkuutta My Epiroc -sovelluksella
My Epiroc on uusi sovellus kaivos- ja louhintatekniikkaan ja se tarjoaa uusia tapoja laitekannan tehokkuuden ja turvallisuuden lisäämiseksi. My Epiroc on kehitetty niin yrityksen johdolle, joka on kiinnostunut laitteiden käyttöasteesta, operaattoreille, jotka haluavat saada työn tehdyksi työmaalla kuin huollon edustajille, joiden mielenkiinto kohdistuu laitteiden suorituskykyyn.

Pengerlouhinta ja tutkimuskairaus
Pengerlouhinta- ja tutkimuskairausdivisioonamme lanseeraa Baumassa uuden porauslaitealustan – tulevaisuuden poravaunun varustettuna viimeisimmällä tekniikalla, kuten puomin automaattisella ajolla kuljetusasentoon ja entistä paremmalla polttoainetehokkuudella. Lisätietoa on luvassa lähikuukausina somekanavillamme ja nettisivuillamme.

Optimaalinen ilman laatu Serpent Automatic -tuuletusjärjestelmillä
Serpent Automatic on älykäs automaattiratkaisu, joka takaa parhaan mahdollisen ilmanlaadun ja tekee maanalaisesta työympäristöstä terveellisemmän ja turvallisemman. Epiroc esittelee Baumassa useita uusia päivityksiä, jotka auttavat asiakkaita säätämään ilmanlaatua ja pienentämään juoksevia kustannuksia. Uusia ominaisuuksia ovat muun muassa tärinäsäädin, joka vähentää riskiä tuuletusyksikköä vaurioittavasta tärinästä, toiminto usean tuulettimen ohjaamiseen turvallisemmin, sekä aktiivinen paineen ja virtauksen mittaus, joka antaa ajankohtaista tilannetietoa ja auttaa käyttäjää havaitsemaan vääränlaisesta asennuksesta tai vuodoista johtuvan heikentyneen ilmanlaadun.

Helpompaa injektointia
Baumassa on esillä myös Unigrout Flex -injektointilaite tunneleiden ja kaivosten seinämien vahvistukseen. Unigrout Flexin lisävarustelista on entistä kattavampi, ja siihen sisältyvät muun muassa valvonta ja ohjaus sekä uusimpien kemikaalien hyödyntäminen injektoinnissa, mikä auttaa asiakkaita lisäämään tuottavuutta erityisesti useamman reiän injektoinnissa ja silloin kun injektoinnissa käytetään kiihdytintä.

Tarkkaa ruiskutusta
Kustannustehokas, siirrettävä ruiskubetonointilaite MEYCO ME5 on ideaali valinta suuriin ja keskisuurin tunneliprojekteihin. MEYCO:n Dosa-järjestelmä takaa tarkan ja joustavan annostelun aina oikeaan paikkaan. Epiroc esittelee Baumassa MEYCO ME5-ruiskubetonointilaitteeseen useita uusia ominaisuuuksia, jotka auttavat säästämään rahaa ja pienentämään materiaalikustannuksia.

Turvallisuutta ja tuottavuutta mekanisoidulla tukirankainjektoinnilla
Epiroc tuo markkinoille mekanisoidun tukirankainjektointijärjestelmän, joka esitellään Baumassa Boomer E2-tunnelinporauslaitteen yhteydessä. Mekanisoitu järjestelmä on turvallisuustekijä, joka eliminoi poraputkien manuaalisen käsittelyn tukirankainjektoinnissa. Järjestelmä lisää myös tuottavuutta.

Epiroc etujoukoissa maanalaisen louhinnan hiilijalanjäljen pienentämisessä
Epiroc tuonut markkinoille uuden sukupolven akkukäyttöiset laitteet, jotka takaavat turvallisemman ja terveellisemmän työskentely-ympäristön maan alle. Toinen sukupolvi tuotiin markkinoille sen jälkeen, kun ensimmäisen sukupolven laitteilla oli takanaan yli 60 000 käyttötuntia. Akkukäyttöisten laitteiden tuotevalikoimamme käsittää laitteet tunnelinporaukseen, tuotantoporaukseen, lastaukseen ja kuljetukseen.

Paikannustietoihin perustuva järjestelmä Mobilaris
Mobilaris on paikannustietoihin perustuva järjestelmä, joka lisää henkilöstön turvallisuutta ja tuottavuutta. Sitä voidaan käyttää ajoneuvojen, varusteiden ja henkilöstön paikantamiseen sekä infrastruktuurin tarkastelemiseen reaaliaikaisena 3D-mallinnuksena. Avoimen käyttöliittymänsä ansiosta Mobilaris on helppo yhdistää muihin sovelluksiin.

Powerbit Underground
Uudet Powerbit Underground -terät tekevät päältälyövästä poraamisesta nopeampaa kuin koskaan aikaisemmin. Ne on valmistettu kaikkein kovimmasta teräksestä ja niissä on käytetty innovatiivista nastatekniikkaa, joka lisää tunkeutuvuutta ja terän käyttöikää ennen ensimmäistä teroituskertaa.

Uudet COPROD-terät ja iskupäät
Epiroc esittelee Baumassa uudet COPROD Powerbit-terät ja iskupäät, joissa osien määrä on aikaisempaa pienempi. Porareille uudistus merkitsee porakaluston helpompaa käsittelyä, reiän parempaa laatua, parempaa tunkeutuvuutta, pienempää polttoaineen kulutusta sekä parempaa tuottavuutta.

COP M6, COP M7 and COP M8 -uppoporakoneet
Epiroc tuo markkinoille uudet uppoporakoneet: COP M6:n, COP M7:n ja COP M8:n. Porakoneiden uusi tekniikka mahdollistaa isompien reikien poraamiseen pienemmälläkin porauslaitteella. Muutaman komponentin vaihdolla porakoneita voidaan käyttää eri porauslaitteissa.

Uudet digitaaliset ratkaisut kulutusosiin
Epiroc lanseraa “A bit smarter” -konseptin: digitaalisen ratkaisun, joka muuttaa kulutusosat älykkäiksi komponenteiksi käyttämällä asiakastietoa sekä viimeisintä langatonta teknologiaa. Tutustu Baumassa aiheeseen lisää.

Epiroc on johtava kaivos- ja louhintalaitteiden, porakaluston ja huoltopalveluiden toimittaja. Meillä on yli 13 000 työntekijää, asiakkaita yli 150 maassa ja 145 vuotta kokemusta alalta. Katso lisää osoitteesta www.epirocgroup.com.

Exhibition