Your browser is not supported anymore.

We suggest changing from Internet Explorer to another option. The Internet Explorer browser is no longer supported by Microsoft. Please install or upgrade one of the browsers below.

COP CARE -huoltosopimukset

COP CARE on huoltosopimus sinulle, joka haluat pitää kallioporakoneesi iskussa. Huollamme porakoneesi Epirocin ennakoivan huollon suositusten mukaisesti. Sinulla on mahdollisuus saada käyttöösi varaporakone huollon ajaksi, jolloin voit pitää tuotantosi vauhdissa koko ajan.

COP 2540+

 

Tuottavuus

COP CARE lisää toimintasi tuottavuutta. Kun ennakoivista huolloista huolehditaan suositusten mukaisesti, vähenevät suunnittelemattomat seisakit. Kun porakone on huollettu, huoltoasentajamme tulee asentamaan sen ja tarkastaa samalla poravaunun säädöt ja parametrit. Se lisää tuottavuutta.

 

Käytettävyys

COP CARE on laitteesi käytettävyystakuu. COP CARE -sopimuksen myötä voit olettaa, että porakoneesi on koko ajan toimintakunnossa. Sopimus sisältää kaikki tarvittavat huoltotyötunnit ja varaosat. Sopimusajan on voimassa jatkettu takuu. Sopimukseen sisältyvät myös porakonerasvan (COP Grease) ja porakoneen voiteluöljyn (COP Oil) normaali käyttö.

 

Yksinkertaisuus

COP CARE:n myötä elämäsi on huolettomampaa. Me otamme vastuun porakoneesi kunnossapidosta ja sinä voit keskittyä poraamiseen. Sinun vastuullesi jäävät ainoastaan päivittäiset kunnossapitotoimet. Otamme sinuun yhteyttä hyvissä ajoin ennen määräaikaishuoltoa, ja kun porakoneesi on huollettu, laitamme sen takaisin paikalleen. Jos kaikesta huolimatta porakoneellesi tapahtuu jotain määräaikaishuoltojen välissä, tulemme nopeasti paikalle. Kaikki tämä kiinteään iskutuntikohtaiseen hintaan.

 

Certiq-telematiikkajärjestelmä

Kaikkiin COP CARE-huoltosopimuksen piirissä oleviin maanpäällisiin poravaunuihin asennetaan Certiq-telematiikkajärjestelmä. Certiqillä voidaan seurata reaaliaikaisesti vaunujen sijaintia, vikahälytyksiä ja suoritetietoja, kuten porametrejä / tunti, polttoaineenkulutusta / tunti tai porametri ja käyttöastetta. Se tarjoaa kokonaiskuvan työvuoroista, tuottavuudesta, polttoaineenkulutuksesta ja päiväkohtaisista käyttötunneista.

Kjell TIkander_uusi
Kjell Tikander

Tekninen tuki

Aapo Meronen
Aapo Meronen

Tekninen tuki

Service contract