Your browser is not supported anymore.

We suggest changing from Internet Explorer to another option. The Internet Explorer browser is no longer supported by Microsoft. Please install or upgrade one of the browsers below.

ROC CARE -huoltosopimukset

ROC CARE-huoltosopimus koostuu neljästä osasta: määräaikaishuolloista, tarkastuspöytäkirjasta, jatketusta takuusta ja Certiq-telematiikkajärjestelmästä. ROC CARE on poravaunuille suunniteltu huoltosopimus, johon sisältyvät määräaikaishuollot ja -tarkistukset sekä jatkettu takuu kaikille suurimmille komponenteille. Se on voimassa 5000 moottorituntiin asti.

 

Määräaikaishuollot

Määräaikaishuollot suoritetaan noin 250 tunnin välein. Poravaunu huolletaan  komponenttivalmistajien suositusten mukaisesti, ja ROC CARE kattaa huolto-ohjeiden mukaiset varaosat, mukaan lukien öljynsuodattimet, ilmansuodattimet, polttoaineensuodattimet ja kompressoriöljyn. Epirocin huoltoasentaja tekee huollot ammattimaisesti ja nopeasti.

 

Tarkastuspöytäkirja

Saat yksityiskohtaisen pöytäkirjan suositeltuine toimenpiteineen kehittymässä olevien vikojen ehkäisemiseksi. Vika on yleensä helpompi ja halvempi korjata ennen, kuin se on oikeasti päällä ja aiheuttanut suunnittelemattomia seisakkeja sekä usein kalliita seurannaisvaikutuksia.

 

Jatkettu takuu

ROC CARE -huoltosopimukseen sisältyy jatkotakuu, joka auttaa laitteen käyttökustannusten pitämisessä alhaisella tasolla. Takuu on voimassa 5000 moottoritunnin ajan, ja se käsittää kaikki tärkeät komponentit: dieselmoottorin, kompressorin, hydraulipumput, ajovaihteet ja ajomoottorit. Näiden lisäksi takuun piiriin sisältyvät tärkeimmät mekaaniset osat, kuten vaunun runko, telarungot, peruspuomin palkit, ristinivel ja syöttölaitteen pidin.

 

Certiq-telematiikkajärjestelmä

Kaikkiin ROC CARE -huoltosopimuksen piirissä oleviin maanpäällisiin poravaunuihin asennetaan Certiq-telematiikkajärjestelmä. Certiqillä voidaan seurata reaaliaikaisesti vaunujen sijaintia, vikahälytyksiä ja suoritetietoja, kuten porametrejä / tunti, polttoaineenkulutusta / tunti tai porametri ja käyttöastetta. Se tarjoaa kokonaiskuvan työvuoroista, tuottavuudesta, polttoaineenkulutuksesta ja päiväkohtaisista käyttötunneista.

Kjell TIkander_uusi
Kjell Tikander

Tekninen tuki

Aapo Meronen
Aapo Meronen

Tekninen tuki

Service contract