Your browser is not supported anymore.

We suggest changing from Internet Explorer to another option. The Internet Explorer browser is no longer supported by Microsoft. Please install or upgrade one of the browsers below.

Olemme olennainen osa kestävän kehityksen yhteiskuntaa ja kaivosyhtiöiden sekä infrarakentajien johtava kumppani tuottavuudessa.

 

Kehitämme ja valmistamme uusinta teknologiaa edustavia, innovatiivisia ja turvallisia poravaunuja ja porakalustoa sekä laitteita louhintaan, kallionrakentamiseen, purkuun ja kierrätykseen. Toimitamme myös huoltopalveluja sekä automaatioon, digitalisaatioon ja akkukäyttöisiin laitteisiin liittyviä ratkaisuja.

 

Epiroc oli osa vuonna 1873 perustettua Atlas Copco -konsernia 18.6.2018 asti, jolloin Epirocin osakkeet jaettiin Atlas Copcon osakkeenomistajille ja Epiroc listautui Tukholman pörssiin. Pääkonttorimme on Ruotsissa ja konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 36 miljardia kruunua. Yhtiöllä on 14 000 työntekijää, jotka tukevat yli 150 maassa toimivia asiakkaitamme.

 

Epiroc Finland Oy Ab vastaa Epirocin tuotteiden myynnistä ja huollosta Suomessa ja Baltiassa. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 45,4 miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskentelee 54 henkilöä.

Kestävä kehitys ja yhteiskuntavastuu

 

Näemme kestävän kehityksen kauaskantoisen kasvun ajurina ja kilpailuetuna. Vuonna 2020 julkaisimme pitkäaikaiset kestävän kehityksen 2030 tavoitteemme, jotka ovat Pariisin ilmastosopimuksen ja YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelman, Agenda 2030:n mukaiset.

 

Tavoitteena on muun muassa työperäisten onnettomuuksien eliminoiminen ja toiminnoista, kuljetuksista ja myydyistä laitteista syntyvien hiilidioksidipäästöjen puolittaminen. Suurin osa päästöistä syntyy laitteidemme käytöstä, joten se on asiassa ratkaisevassa asemassa. Liiketoiminnan periaatteiden (Code of Conduct) mukaan toimiminen on otettu keskiöön. Haluamme myös lisätä työntekijöidemme monimuotoisuutta ja olemme ottaneet kunnianhimoiseksi tavoitteeksemme operatiivisissa tehtävissä toimivien naisten määrän kaksinkertaistamisen. 

Missiomme ja arvomme

 

Edistää alamme tuottavuutta ja kestävää kehitystä.

Epiroc