Huollon työnjohtaja Petri Koskela

Jokainen päivä on erilainen

Petri Koskela aloitti viime lokakuussa työt Pohjois-Suomen huollon työnjohtajana. Hänen toimenkuvaansa kuuluu huoltotöiden aikataulutus, asentajaresurssien koordinointi ja esimestyöt. Ja viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä turvallisuusasioista huolehtiminen. "Yritän luoda huoltoasentajille optimaaliset olosuhteet ja resurssit työskentelelyyn sekä asiakaspalveluun", Petri summaa.
Työpäivä alkaa tavallisesti pikaisella tilannekatsauksella, työnjaolla ja sähköpostien läpikäynnillä. Työpäivä pitää sisällään muun muassa töiden avauksia järjestelmään, lukuisia puheluita sekä ongelmanratkaisua asentajien kanssa. Jokainen päivä on erilainen, ja se juuri tekee työstä mielenkiintoisen.

"Työnantajana Epiroc on kannustava ja joustava. Työilmapiiri on moderni, välitön ja kansainvälinen. Kun olen tavannut kollegoita muun muassa Kanadasta, Kazakstanista ja Perusta, olen huomannut ilokseni, että ilmapiiri kattaa koko konsernin."

"Työnantajana Epiroc on kannustava ja joustava. Työilmapiiri on moderni, välitön ja kansainvälinen."

Petri Koskela, Huollon työnjohtaja

Mitä mieltä olet Epirocin tarjoamista uramahdollisuuksista?

"On rohkaisevaa tietää, että Epirocissa on paljon mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja myös muuttuvien vaatimusten kohtaamiseen, On tärkeää tietää, että konsernin sisältä löytyy tarvittaessa uusia haasteita."

"Arvostan suuresti yhtiön tarjoamia koulutusmahdollisuuksia. Koulutuksissa oppii uusia ajattelutapoja ja katsantokantoja omaan työhön ja yhteisiin päämääriin. Ja on hienoa tavata kollegoita ympäri maailman ja oppia heiltä."

Mitä teet vapaa-aikanasi?

"Perheeseeni kuuluu 1,5 ja 4,5-vuotiaat pojat, tyttöystävä ja kaksi saksanpaimenkoiraa. Harrastan moottoripyöräilyä, mönkijöitä, autoja, musiikkia ja kalastamista. "

Careers SmartROC T40