Your browser is not supported anymore.

We suggest changing from Internet Explorer to another option. The Internet Explorer browser is no longer supported by Microsoft. Please install or upgrade one of the browsers below.

Epiroc lanseerasi uuden ET51-tuotantoporauskaluston

 

Maksimoi malmin talteenotto Epirocin uusilla ET51-poraputkilla, jotka tuovat uutta tehoa ja tarkkuutta tuotantoporaukseen. ET51 sopii korvaamaan T51-poratangot ja T51-poraputket.

 

ET51-poraputkijärjestelmästä on tehty niin vahva ja varma, että asiakkaamme voivat huoletta porata täydellä voimalla syvemmälle ja suoraan - suorempaa, kuin koskaan aikaisemmin. Toisin kuin edeltäjässään, ET51:ssä on vain yksi putkityyppi, mikä yksinkertaistaa sen hankintaa ja hallintaa.

 

ET51-putket ovat yhteensopivia kaikkien nykyisten Epiroc T51-niskojen ja T51-porakruunujen kanssa.

Suorempi ja syvempi poraus

ET51-poraputket on suunniteltu maksimoimaan porausteho, reikäsuoruus ja kaluston kesto. Porausjärjestelmän kyky äärimmäiseen suoruuteen on seurausta uudesta putkirakenteesta. Uusi rakenne tekee poraletkasta jäykemmän ja kierteiden geometriasta nopeammin avattavan sekä parantaa taivutuskestävyyttä. Tuloksena on jopa kaksinkertainen vahvuus edelliseen malliimme verrattuna.

 

Uusi järjestelmä mahdollistaa myös entistä syvemmän porauksen. Kevyemmät putkenpäät, joissa olakkeiden välittämä voima mahdollistaa iskuenergian paremman siirtymisen kallioon. Etu kasvaa jokaisen jatkoksen myötä. Pienempi tunkeutumishäviö putkea kohti mahdollistaa myös huomattavasti syvemmät reiät. Putkien suurempi halkaisija ja suora ulkopuoli parantavat huuhtelua, jolloin huuhteluilman käyttö voidaan suurilllakin teräkokoluokilla pitää taloudellisena.

 

Pidempi käyttöikä ja parempi turvallisuus

Suoremman ja syvemmän poraamisen lisäksi olakevälitys vähentää putken kulumista. Uusi optimoitu kytkentägeometria, mukaan lukien patentoidut kierteet vähentävät putken mekaanista kulumista merkittävästi. Kenttätestit ovat osoittaneet, että ET51 tarjoaa jopa 45 % pidemmän käyttöiän perinteisiin poratankoihin verrattuna.

""Kestävyys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä tekijöitä kehitettäessä uusia tuotteita. Pidempi käyttöikä tarkoittaa vähemmän työvuoroja, mikä lisää myös turvallisuutta ja parantaa hiilijalanjälkeämme. Siitä hyötyvät kaikki, niin me kuin asiakkaammekin.""

Veselin Donchev, Global Product Manager, Epiroc Tools & Attachment Division

ET51 sopii korvaamaan T51-poratangot ja T51-poraputket.

Kerromme mielellämme lisää! Ota yhteyttä:

Ville Siekkinen
Ville Siekkinen

Tuoteryhmäpäällikkö, Porakalusto ja lisälaitteet

Local News 2021