Your browser is not supported anymore.

We suggest changing from Internet Explorer to another option. The Internet Explorer browser is no longer supported by Microsoft. Please install or upgrade one of the browsers below.

Tehokkuutta ja turvallisuutta kallion lujitukseen – Epirocin Boltec M10- ja E10 pultituslaitteet ovat täällä

Epirocin uuden sukupolven pultituslaitteet Boltec M10 ja Boltec E10 eivät tingi turvallisuudesta kaivos- ja tunneliprojekteissa. Ne on tehty työmaille, joissa turvallisuuden lisäksi arvostetaan tehokasta ja laadukasta työnjälkeä sekä huolehditaan hyvästä työergonomiasta.

 

Epirocin uudet pultituslaitteet esiteltiin syyskuussa 2021 MINExpo-tapahtumassa Las Vegasissa. Keskikokoisille ja suurille tunneleille suunniteltuja laitteita on saatavilla kaksi eri versiota: Boltec M10 ja sen suurempi versio Boltec E10.

 

Uudistuneet laitteet tarjoavat nyt entistä turvallisemman ja ergonomisemman ohjaamon sekä autonomisia ominaisuuksia, joita ei aiemmin ole ollut saatavilla. Itseporautuvat ankkuripultit (SDA) yhdessä pumpattavan hartsin kanssa mahdollistavat yhden tai useamman pultin asennuksen automaattisesti, jolloin vältytään turhilta seisokeilta vuoron vaihdossa tai muissa vastaavissa tilanteissa. Tilanteen niin vaatiessa Boltecia voidaan myös ohjata etänä, jolloin turvallisuus voidaan taata hankalissakin olosuhteissa.

 

Tutustu laitteen ominaisuuksiin ja täysin uudistettuun ohjaamoon katsomalla alla oleva esittelyvideo:

Miksi valita Boltec M10 tai E10 pultituslaite?

 
  • Turvallisuus ja mahdollisuus etäohjaukseen
  • Parempi tuottavuus
  • Pultituksen korkea laatu
  • Uudistunut ohjausjärjetelmä
  • Parempi työergonomia ja hyvä näkyvyys ohjaamosta
  • Uusi ohjaamo asettaa uudet standardit kuljettajan turvallisuudelle ja mukavuudelle merkittävästi pienennetyn melutason (vain 65 dB (A) sekä HEPA-ilmansuodatuksen / automaatti-ilmastoinnin ansiosta
  • Laaja porausalue
  • Saatavilla joko diesel- tai akkukäyttöisenä

Lue lisää ja ota yhteyttä

 

Boltec M10 ja E10 -tuotesivu

Boltec M10 ja E10 tekniset tiedot

 

Carl Hansen, Tuoteryhmäpäällikkö, maanalaiset laitteet

Puh. 020 718 9314, carl.hansen@epiroc.com

 

Keijo Oinas, Myynti-insinööri, maanalaiset laitteet

Puh. 020 718 9337, keijo.oinas@epiroc.com

News Local Rock bolting rigs 2021