Your browser is not supported anymore.

We suggest changing from Internet Explorer to another option. The Internet Explorer browser is no longer supported by Microsoft. Please install or upgrade one of the browsers below.

Jaana Ranta on aloittanut JT Kaivoskoneiden yrittäjänä

Epiroc-porakaluston jälleenmyyjä JT Kaivoskoneet on vaihtanut omistajaa 31.5.2023 alkaen, jolloin yrityksen palveluksessa lähes perustamisesta asti olleesta Jaana Rannasta on tullut JT Kaivoskoneiden uusi yrittäjä. Aikaisemmin yrityksen omistajana toimi Juha Tuunanen, joka perusti JT Kaivoskoneet vuonna 1991.

Vuosien varrella Jaana on toiminut yrityksessä erilaisissa tehtävissä ja pitkät asiakassuhteet ovat opettaneet hänelle matkan varrella valtavasti.

 

Minulla on pitkä tausta alalta, joten hoidan tällä hetkellä itse kaikki yrityksen asiat. Toki tulevaisuudessa olisi mukavaa, että voisin palkata tähän toisen henkilön auttamaan varaston kanssa. Olen myös iloinen siitä, että omistajanvaihdos kävi melko vaivattomasti, sillä mm. toimipaikan osoite, puhelinnumero, Y-tunnus ja perustiedot pysyivät samana, samoin asiakaskunta.

 

”Nyt odotellaan, että alalla hieman piristyisi, sillä keväällä oli suht’ hiljaista ja asiakkaat investoivat varovaisesti. Nyt minulla on tunne, että syksyllä on jo vilkkaampaa ja uusia projekteja alkaa, jolloin kulutustavaraakin tarvitaan enemmän”, kertoo Jaana yrittäjyyden alkutaipaleesta.

Jaana Ranta ja Epirocin porakalustoa

Porakalustoa laajalla skaalalla

JT Kaivoskoneiden toimipaikka sijaitsee Helsingin Tattarisuolla, jossa yritys on toiminut 1999-2000-luvun vaihteesta asti. Yritys palvelee louhinta-alan asiakkaita ja asiakaskunta vaihtelee pienistä myös suurempiin yrityksiin.

 

Pääasiallisesti myymme Epirocin porakalustoa, aina käsikonekalustosta suurempaan porakalustoon. Tavoitteenamme on myydä porakalustoa mahdollisimman laajalla skaalalla. Ajatuksena on, että hyllystä löytyy suosituimmat tuotteet ja muut tavarat tilataan sitten tilaustuotteena, kun on kysyntää”, kertoo Jaana.

 

Toimistolla nauru raikaa jo aamusta, kun Jaana siirtää trukilla poratankoja hyllyyn. ”Vaihdoin 24-vuotiaana pankkiuran louhinta-alaan ja tällä tiellä ollaan edelleen, hän huudahtaa.

 

”Asiakkaat ovat ehdottomasti tämän työn paras puoli. Ilman asiakaskohtaamisia hallilla olisi hiljaista ja tylsää, joten he ovat ehdottomasti suurin syy pysyä tällä alalla!” 

JT Kaivoskoneiden varasto Helsingin Tattarisuolla

Tervetuloa ostoksille!

 

JT Kaivoskoneet Oy

Kytkintie 51

00770 Helsinki

Puh. 040 0459845

 

sales@jtminingmachinery.fi 

Finland Rock Drilling tools Local 2023