Epiroc Norge AS har inngått forhandleravtale med Agder Anleggsenter AS

May 19, 2020

Epiroc Norge og Agder Anleggsenter inngår forhandleravtale på pigghammere, reservedeler og borstål. I tillegg skal Agder Tunnelservice bygge boretårn basert på Epiroc matere og boreteknologi.

Service technician and customer

Service technician and customer

Agder Anleggsenter er totalleverandør innen utleie, kjøp og salg av nye og brukte maskiner samt utstyr til anleggsbransjen. De tilbyr produkter, systemer og service i verdensklasse. Agder Anleggsenter har valgt Epiroc som leverandør på pigghammere, reservedeler samt borstål. 

"Vi ønsker å styrke vårt tilbud gjennom å kunne tilby forbruksmateriell og produkter fra Epiroc, og er stolte over å utvikle nyskapende teknologi og levere skreddersydde løsninger"

Svein Arne Uppstad, Daglig leder ved Agder Anleggsenter AS

"Agder Anleggsenter har allerede en betydelig maskinpark fra Epiroc og begge parter ønsker nå å løfte samarbeidet et steg videre."

Bente Blystad i Epiroc, Markedsjef for Hydrauliske hammere og demoleringsutstyr
Begge parter har ambisjoner om et nært og forpliktende samarbeid. Målsetningen er at man sammen skal utnytte sin fagkompetanse og ressurser mer optimalt. På denne måten utvikles bedre tilpassede løsninger, service og oppfølging som vil komme gruve-og anleggssektoren til gode. 

Pressemelding fra Epiroc Norge AS

For ytterligere informasjon, ta kontakt med:

 

Bente Blystad, Markedsjef Hydrauliske hammere og demoleringsutstyr

+47 990 20 757 – e-post: bente.blystad@epiroc.com

 

Svein Arne Uppstad, Daglig leder Agder Anleggsenter AS

+47 959 93 110 - e-post: svein@agderanleggsenter.no

Epiroc er en ledende global produktivitetspartner innen anlegg, gruvedrift, infrastuktur og naturressursindustrien. Med banebrytende teknologi utvikler og produserer Epiroc innovative, trygge og bærekraftige borerigger, borstål, bergbrytningsprodukter og anleggsutstyr. Selskapet leverer også tjenester og løsninger i verdensklasse for automatisering og interoperabilitet. Epiroc har hovedkontor i Stockholm, Sverige, en inntekt på BSEK 41 i 2019 og har mer enn 14 000 lideskapelige ansatte som støtter og samarbeider med kunder i mer enn 150 land. Les mer på www.epiroc.no.

Parts Local 2020 Hydraulic Attachment Tools Press release Norway