Epirocs covid-19-uppdatering – 7 september 2020

Vi arbetar hårt för att stötta våra kunder i denna utmanande situation

Läs mer

Epiroc är din partner för såväl gruvutrustning som infrastrukturutrustning

Vi är en ledande global produktivitetspartner inom gruvindustrin och infrastrukturbranschen. Epiroc tillämpar den senaste tekniken för att utveckla och producera innovativa, säkra och hållbara borriggar samt utrustning och verktyg för bergbrytning och anläggning. Företaget tillhandahåller också tjänster och lösningar i världsklass för automatisering och interoperabilitet. Läs mer om våra banbrytande produkter

Vi är snabba med att upptäcka nya trender och nya idéer

Vi på Epiroc är snabba med att upptäcka nya trender och nya idéer. Vi får snabbt ut nya lösningar på marknaden och anpassar oss när våra kunders behov förändras. Vi älskar att arbeta med avancerad teknik och högeffektiva produkter. Vår värld står i förändring och vi strävar efter att bli ledande inom automatisering. Vi har en djärv vision om en framtid präglad av digital automatisering, eftersom det kommer att innebära bättre produktivitet, energieffektivitet och säkerhet för kunderna. Därför investerar vi i sådant som ger en smartare gruvindustri.

Detta är Epiroc – världsledande inom gruvindustri och bergbrytning

Epiroc är en ledande produktivitetspartner för gruv-, infrastruktur- och naturresursindustrierna. Epiroc utvecklar och tillverkar innovativa borraggregat, bergbrytnings- och anläggningsutrustning med spjutspetsteknik samt tillhandahåller service och förbrukningsartiklar i världsklass. Företaget grundades i Stockholm och har hängiven personal som hjälper och samarbetar med kunder i fler än 150 länder.